Volvo Car Financiranje

Oblikovano oko Vas

Odabir vozila ide ruku pod ruku s odabirom pravog načina financiranja. Zato smo učinili sve da se odabirom Volva Vaše želje jednostavno ostvare. Naše financijske usluge oblikovane su s Vama u mislima. Pobrinuli smo se za konkurentne kamatne stope za sve Volvo modele i povoljne uvjete za vozila u posebnoj ponudi. Pružamo bezbrižno, osobno i ugodno iskustvo kupnje, prilagođeno Vama. Dobrodošli u Volvo svijet.

Bezbrižno

Vaše povjerenje važnije nam je od svega. Usluge Volvo Car financiranja su jednostavne, pregledne, poštene i brze te u svim detaljima pokazuju našu predanost odgovornim poslovnim praksama, u skladu s kodeksom Volvo grupe. Osiguravamo Vam potpunu opuštenost i bezbrižnost.

Prilagođeno Vama

Vašim željama se približavamo s ponudom koja je oblikovana posebno za Vas. To znači da Vama prilagođavamo oblik financiranja, njegovo trajanje i visinu mjesečnih obroka. S vama se dogovaramo o fiksnoj i varijabilnoj kamatnoj stopi i nudimo mogućnost promjene uvjeta financiranja, poput prijevremenog raskida ugovora.

Osobno

Kako bi Vam olakšali izbor financiranja osobno Vas savjetujemo. Nudimo Vam informacije u roku od 24 sata te za Vas sastavljamo plan amortizacije. Pažljivo postupamo s osobnim podacima koje nam ustupate te ih možemo izbrisati, ako odustanete od kupnje. Ako ste financiranje zaključili, nudimo Vam sve podatke o trenutnom stanju i mogućnosti prijevremene otplate.

Udobno

Kada se Vi odlučite za novi Volvo, mi se pobrinemo da je cijelo iskustvo ugodno. Sve potrebno možete obaviti kod nas na jednom mjestu. Tako štedite vrijeme, novac i možete biti bezbrižni. Nudimo Vam povoljna automobilska osiguranja te ako nam pri kupnji novoga vozila želite prepustiti svoje sadašnje vozilo, nudimo besplatnu procjenu vozila.

Pogledajte akcijsku stranicu

Obavijest

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se